top of page
Zoeken

Online fysio het nieuwe behandelen

Wordt de behandelkamer ingeruild voor onze eigen woonkamer?

Online fysiotherapie

Thuiswerken, we doen het nu massaal wegens het Coronavirus. Het is u waarschijnlijk al opgevallen dat de eetkamer stoel, of erger nog de bank, niet zo comfortabel zit als die ergonomische bureaustoel op kantoor. U kunt last krijgen van uw nek, schouders, onderrug etc. Of bent u recent door uw enkel gegaan en wordt u afgeraden een bezoek aan de huisarts te brengen? Ook opa of oma die lichamelijke klachten hebben die door een fysio verholpen kunnen worden, zitten thuis gevangen in deze bizarre situatie.


Tijden van crisis vragen om creatieve oplossingen. Van persoonlijk contact naar begeleiding en pijnverlichting op afstand. Het tijdperk van online fysio is aangebroken. Niet als vervanger, maar als extra gemak.


Voor wie is online fysiotherapie?

Voor de een zal fysio op afstand wenselijk zijn in verband met comfort, voor de ander omdat een bezoek aan de praktijk gewoonweg niet mogelijk is.


Iedereen die in het bezit is van een mobiele telefoon of computer met webcam kan gebruikmaken van online fysio. Via een app heeft u contact met uw therapeut die u berichten stuurt of met u videobelt. U krijgt een op maat gemaakt oefenprogramma welke u thuis doorloopt. De fysiotherapeut houdt uw progressie nauwlettend in de gaten en past wekelijks uw oefeningen aan.


Online fysio richt zich op het verbeteren van jouw houding, oefentherapie en spierspanning verlichting.


Een online consult wordt vergoed door jouw zorgverzekering

De verzekering vergoedt deze online consulten als fysio behandeling. Je betaalt dus niets extra!


Duidelijke instructievideo's voor uw oefeningen

Zo ziet een instructievideo van uw online fysio eruit.Laten we goed voor elkaar zorgen, nu ook op afstand.Comments


bottom of page