top of page
Zoeken

Met pensioen of toch nog even door...

Pensioen: iets waar je lang naar uitkijkt en ineens is het dan zo ver. In december ben ik aan de beurt en trek ik na 35 jaar de deur van Fysiotherapie Hoornes aan de Schaepmanstraat achter me dicht. Overigens doe ik dat wel met een grote glimlach en een goed gevoel hoor, want sinds 1987 heb ik heel wat families, straten en flatgebouwen mogen leren kennen en helpen. Die herinneringen koester ik.


Schrijver en opa

Als pensionaris heb ik nu tijd voor andere dingen die ik ook leuk vind. Iedereen die mij kent, weet dat ik graag schrijf. Mijn dochter Joyce is copywriter en heeft een eigen onderneming. Voor ‘Tone of Joyce’ zal ik dan ook gaan schrijven en redigeren. Er breekt nog een avontuur aan voor mij, eentje waarvan ik niet wist dat het zó leuk zou zijn: ik ga mijn vrije tijd ook inrichten als opa van mijn kleinzoon Jack (bijna 3 maanden oud). Misschien pak ik ook het wielrennen wel weer op.


Door als fysio bij Huisartsenpraktijk Timmers

En toch zijn het de ontmoetingen die ik ga missen en waarom ik nog niet volledig afscheid kan nemen van de fysiotherapie. Mijn praktijk sluit, maar ik ga bij Huisartsenpraktijk Timmers graag nog even verder. Vanaf januari 2023 ga ik twee dagen verder als fysio. Zo hoef ik jullie toch nog niet helemaal te missen... Een afspraak met mij maken doe je nog steeds via deze website of via 071 40 324 13.


Bedankt voor alle mooie ontmoetingen

In de afgelopen 35 jaar heb ik dus veel mensen mogen ontmoeten. Iedere dag met plezier. Ik heb mensen zien opknappen en er zijn leuke contacten ontstaan. Bedankt voor ieders vertrouwen en het fijne samenwerken. Dit einde is een nieuw begin. Hopelijk weer tot in januari!


P.S. Binnenkort zal je een andere naam zien: Fysiotherapie De Bie. Nieuwe naam, zelfde fysio.


Peter de Bie

bottom of page