top of page
Zoeken

Als je zit, zit dan goed: 10% korting op fitnessbal!

Nu je nog minstens drie weken thuis moet werken is het zinvol om, vooral als je meerdere uren achter een computer zit te werken, je werkplek te optimaliseren. Maar hoe maak je die thuiswerkplek snel en zonder veel te investeren een stuk beter?


Bureau en bureaustoel

Vaak zijn eettafels te hoog of te laag om aan te werken. Ben je van plan een bureau aan te schaffen? Ga voor een zit- sta bureau. Dat biedt namelijk de mogelijkheid zitten en staan af te wisselen. Want hoe dan ook het is erg belangrijk dat je regelmatig van houding wisselt. Ook is meerdere uren beeldschermwerken op een gewone stoel geen goed plan. De gewone stoel biedt niet voldoende ondersteuning. Een bureaustoel is een betere optie. Maar de keuze is reuze en ze zijn vaak erg prijzig. Een veel voordeligere overweging is de aanschaf van een fitnessbal.


Voordelen fitnessbal

Een fitnessbal heeft als voordeel dat je wordt gedwongen tot actief zitten. Je rompspieren moeten de hele tijd zorgen voor de juiste balans. Hierdoor ontstaat er een soort ritmische belasting van de spieren. Een bijkomend voordeel van zo’n bal is dat je hem ook kunt gebruiken om oefeningen op te doen.


Nu korting op een fitnessbal

En nog leuker! Met de kortingscode KATWIJKFYSIOTHERAPIE krijg je bij www.zitbal.nl nu 10% korting op de aankoop van een zitbal! Zorg dat je goed zit.
Comments


bottom of page